Reserveren? Bel: 071 521 95 05

Reserveren bij Porto Pino Leiden

Bij ons kunt u niet “à la carte” tafelen. Elke dag kookt onze kok de lekkerste gerechten bestaande uit voorgerecht,  tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Een compleet 4-gangen menu voor de vaste prijs van € 42,50 per persoon. De prijs is exclusief dranken. Om te reserveren kunt u gebruik maken van onderstaand reserveringsformulier.  Met dit formulier kunt u tot 8 personen direct reserveren. Wilt u komen eten met meer dan 8 personen, neem dan telefonisch contact met ons op om uw wensen door te spreken. Wilt u reserveren voor dezelfde dag? Dat kan tot 4 uur voor aanvang. Het is dan soms wel moeilijk om aan alle wensen te voldoen. Uiteraard bieden wij u dan een passend alternatief.

Liever direct contact of heeft u vragen? Bel 071 521 95 05.

Contact Gegevens
Reserveer een tafel
Contactgegevens
Allergieën (indien van toepassing)
Andere wensen

* De tafelindeling kunt u bij voorkeur in het reserveringsformulier aangeven. Helaas kunnen wij niet garanderen dat uw voorkeur altijd nog mogelijk of beschikbaar  is. Wij proberen wel zoveel mogelijk uw voorkeur uit te voeren bij onze indeling.

Over reserveren bij Porto Pino - Leiden

Nadat u het reserveringsformulier heeft ingevuld controleren we automatisch of uw reservering in ons systeem is ingevuld. U ontvangt daarbij binnen 24 uur een email op het opgegeven adres. Controleer uw emailbox of de bevestiging bij u is aangekomen. Mocht u menen dat de email niet is aangekomen, controleer dan uw spambox.

Porto Pino een avond van u?

Wilt u exclusief de avond reserveren voor uw gezelschap? Dan kan dat natuurlijk ook. U heeft dan de hele avond de beschikking over het restaurant. Wij zorgen er dan voor dat er geen andere gasten zijn. Onze topkok zal uw gasten de hele avond verwennen met de lekkerste traditioneel Italiaanse gerechten. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Telefoon: 071 521 95 05.