Een rijke geschiedenis

Enkele jaren geleden bedacht Gökhan het plan om het oude, befaamde restaurant Porto Pino in de Haven te Leiden, nieuw leven in te blazen. Samen met DNO Architecten en de interieurstyliste Carolien Jongen, werd er een verbouwingsplan en een inrichtingsplan gemaakt. De intentie was om een restaurant neer te zetten zoals Leiden dat nog niet kende. Met een gemoedelijke, warme en intieme sfeer en zinnenprikkelend op gebied van smaak en beleving. Het plan voor het nieuwe Porto Pino was gesmeed. De uitvoering ging niet vanzelf. Op het moment dat de eerste bouwvakkers bijna klaar waren, brak de Corona epidemie uit en de horeca ging op slot. Inmiddels was kok Antonio al uit Italië ingevlogen om samen met Oliviero het restaurant op te starten en te runnen. Nu, juni 2021, is het eindelijk zover en we mogen de culinaire fijnproever uitnodigen in onze uitgebouwde droom. 

Een impressie

En nu vooruit

En als het aan Porto Pino ligt, blijft het niet bij het restaurant. Binnenkort gaan we de mogelijkheid bieden om lunchboxen te bestellen! 

Tot ziens bij Porto Pino Leiden!